By Super User on Luni, 08 Aprilie 2013
Category: New Collections

PLC SIEMENS Simatic S7

In momentul de fata operăm cel mai mare stoc de componente PLC si HMI Siemens Simatic din Romania, avand pe stoc peste 87.000 de piese.

De la automate programabile PLC Simatic S7 200 , 300 ,400 si 1200 si panouri operator HMI pana la accesoriile necesare pentru a asigura flexibilitate si posibilitate de extindere a sistemelor industriale existente.

Acest tip de controler este folosit in ziua de astazi de aproape 83% din dezvoltatorii de sisteme de automatizare industriale si integratori de sisteme. Daca rulati o fabrică sau o instalatie de foraj de exemplu, PLC-urile Simatic S7 ar trebui sa se afle in sistemul dumneavoastră.

Cu toate ca exista multe alte brand-uri pe piață (ABB, Mitsubishi, Allen Bradley), Siemens si gama de produse Simatic S7 au reusit sa ofere o solutie de automatizare industriala total integrata pentru producatorii de echipamente, tehnicieni și personalul de mentenanță.

Seria de PLC-uri S7 incepe cu gama Simatic S7-200, gama ce poate fi folosita pentru cele mai simple task-uri, cum ar fi controlul generatoarelor diesel si alte sarcini simple ( instalatii hidraulice sau pneumatice non complexe ).

Industrial Control este deținătorul sistemului de distribuție S7 Automation la nivel european. În momentul de față răspundem cerințelor clienților noștri pentru sisteme de automatizare marca Siemens folosind cele două website-uri dedicate: