Finder

finder-min
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Din 1954 Finder a lucrat exclusiv în domeniul releelor și temporizatoarelor. Grad nostru ridicat de specializare a dus la producerea a peste 10.000 de produse diferite, cu una dintre cele mai vaste game disponibile.

FINDER are cea mai largă gamă de omologări şi certificări dintre toţi producătorii de relee. Finder fabrică produsele sale în patru facilități: sediul și unitățile de producție principale sunt situate în Almese lângă Torino, nord-vestul Italiei. Are unități de producție în Sanfront lângă Cuneo, nord-vestul Italiei, la Saint Jean de Maurienne, sud-estul Franței, în Valencia, estul Spaniei și la Turda, nord-vestul României. Finder are două centre logistice în Trebur Astheim (Germania) și în Almese.

Unele dintre facilitățile de producție sunt situate în Alpii de nord-vest, o zonă caracterizată printr-o perspectivă internațională puternică și realizare mare de export. Unitățile cele mai recente din Valencia respectiv Turda, completează organizația existentă, atât în ceea ce privește procesul de fabricație al unităților cât și accentul pus pe calitatea produselor.