Menu

Cart

Punere în funcțiune și testare

Procesul de punere în funcțiune presupune aplicarea unui set de proceduri de verificare, pentru a inspecta și testa fiecare componentă operațională a proiectului, de la elementele individuale (de exemplu, instrumentele și echipamentele), până la interconectările complexe între diferite module sau subsisteme ale unui utilaj sau instalații și între diferite utilaje și instalații.

Un obiectiv principal al punerii în funcțiune și testării este de a pregăti predarea sistemului în condiții optime, garantând funcționarea în parametri solicitați și cu fiabilitatea și siguranța cerute de client.

Punerea în funcțiune și testarea planificată atent și eficient reprezintă o activitate esențială în cadrul unui proiect electric și de automatizări, tocmai pentru confirmarea îndeplinirii cerințelor tehnice, de operabilitate și calitate ale soluției.

Punerea în funcțiune și testarea finală a sistemelor este un factor determinant pentru modul de funcționare în timp instalațiilor și proceselor. De aceea, firma ORIGINAL acordă o importanță deosebită acestor activități, asigurându-se că sunt îndeplinite de specialiști cu experiență, care înțeleg importanța și implicațiile muncii lor.

În cursul procesului de instalare și punere în funcțiune se desfășoară următoarele acțiuni:

  • Reglaje la componentele instalațiilor, echipamente, utilaje, etc
  • Programări, parametrizări, configurări
  • Punerea în funcțiune a echipamentelor
  • Testare, măsurători și corecții (daca sunt necesare)
  • Predarea către beneficiar a sistemelor funcționale
  • Adaptarea documentației inițiale la situația concretă, rezultată în urma testelor finale, din teren
  • Instruirea tehnică de specialitate a personalului clientului în vederea folosirii noilor instalații, sisteme, echipamente, în condiții de siguranță maximă și conform parametrilor proiectați.

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro