Menu

Cart

3M

3m-min
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

3M surprinde esenta noilor idei si le transforma in mii de produse ingenioase. Cultura creativitatii colective se metamorfozeaza intr-un flux permanent de tehnologii performante pentru o viata mai buna. Inovatia continua este esenta companiei 3M.

De-a lungul anilor, inovatiile noastre au imbunatatit viata a milioane de oameni din intreaga lume. Prin solutiile noastre, conducerea autoturismului pe timpul noptii a devenit mai usoara, cladirile mai sigure iar produsele electronice mai economice si mai putin daunatoare pentru mediu.

Cu o cifra de afaceri de 31 de miliarde de dolari, compania 3M are peste 89.000 de angajati in toata lumea si opereaza in peste 70 de tari. In Romania, 3M este prezenta inca din anul 1986. Compania 3M activeaza pe numeroase piete, precum: electrice, electronice si telecomunicatii, industrie, transporturi, sanatate, consumabile de birou si produse de larg consum, siguranta si protectia bunurilor si persoanelor, materiale pentru industria publicitara si semnalizare rutiera. Pe fiecare dintre aceste piete detinem o pozitie puternica si avem cel putin un produs sau o tehnologie care este lider de piata.

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro