Menu

Valorile noastre

INTEGRITATE

Departe de a însemna doar un concept, pentru ORIGINAL integritatea a reprezentat axul central al activităţii sale încă din momentul înfiinţării. Acţiunile consecvente, axate pe valorile definite iniţial au fost verificate în multitudinea de proiecte dezvoltate şi au stat la baza relaţiilor pe care le avem în prezent.

ORIENTARE CĂTRE CLIENT

Ne asigurăm în permanenţă că cerinţele clientului sunt pe deplin înţelese şi satisfăcute de fiecare dată iar riscurile care pot influenţa conformitatea produselor sau a serviciilor livrate către client sunt determinate şi controlate constant şi există o permanentă preocupare în îmbunătăţirea rezultatelor.

RESPECT ŞI ÎNCREDERE

pentru şi în toţi partenerii şi clienţii noştri. Fiecare client, partener sau angajat este tratat exact aşa cum dorim noi să fim trataţi, asigurâdu-ne că nevoile fiecăruia sunt satisfăcute pe deplin. Corectitudinea, promptitudinea şi fiabilitatea la cele mai înalte standarde de etică profesională au însemnat pentru firma ORIGINAL, de-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, o şansă de a oferi o eficienţă maximă în răspunsul către clienţi şi ne-au reconfimat ( dacă mai era nevoie ) faptul că respectul şi încrederea se câştigă extrem de greu şi se pot pierde infinit mai uşor.

COMUNICARE PERMANENTĂ

la toate nivelurile, în vederea găsirii soluţiilor ideale pentru fiecare aplicaţie. Suntem pe deplin conştienţi că o diminuare a riscurilor ce pot influenţa rezultatele proiectelor nu poate exista fără o strânsă şi deplină colaborare între furnizor şi client dar şi intern între membri fiecărei echipe implicate. Astfel, experienţa pe care o avem o putem prezenta clientului şi, cu consensul adecvat, aceasta se poate transforma în beneficii pe termen lung pentru ambele parţi.

ADAPTABILITATE LA PIAŢĂ

Nu oferim soluţii standard, ci lucrăm împreună cu clientul pentru a adapta soluţiile la nevoile stricte ale sale. Nu suntem des puşi în faţa realizării unui proiect de la zero, în care să nu existe nimic care să condiţioneze soluţia noastră. Cel mai des întâlnim proiecte ce presupun modificarea unor componente/parţi/sectoare existente din cadrul echipamentelor/instalaţiilor/liniilor iar acest lucru înseamnă în primul rând adaptare la ceea ce găseşti funcționând, la ceea ce este posibil la momentul respectiv din punct de vedere economic, la proiectele viitoare. Din acest punct de vedere, ORIGINAL este o companie deosebit de flexibilă iar soluţiile propuse de noi se integrează perfect în funcţionalitatea existentă, aducând îmbunătăţiri certe proceselor pentru care sunt aplicate şi modificând doar în sensul dorit performanţele şi capacităţile sistemelor.

 

Ne găsești aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro

Log In or Register