Menu

Cart

ABB

abb-min
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ABB este lider global în tehnologiile energetice și de automatizări. Având sediul central în Zurich, Elveția, compania are un număr de 135,000 angajați și operează în aproximativ 100 de țări. Acțiunile companiei sunt tranzacționate pe bursele din Zurich, Stockholm și New York. Business-ul ABB se compune din cinci divizii care la rândul lor sunt organizate în legătură cu clienții și industriile deservite.

Compania a fost creată în actuala sa formă în anul 1988, dar istoria ei se întinde pe o perioadă de peste 120 de ani. Succesul ABB se datorează în mod special focalizării puternice pe cercetare și dezvoltare. Grupul ABB este prezent pe piaţa românească de peste 80 ani – la inceput prin cele două companii ASEA si respectiv BROWN BOVERI iar din anul 1992 printr-o organizaţie locală ABB.

Desfăşurându-şi activitatea prin patru divizii principale – Reţele Energetice, Produse Electrice şi Energetice şi Robotică şi Acţionări, ABB România s-a implicat cu succes în proiecte din sistemul energetic naţional. Beneficiarii soluţiilor ABB sunt marile companii româneşti de electricitate: Electrica, Transelectrica, Termoelectrica, Hidroelectrica, , E-ON., ENEL, CEZ precum şi importante companii din industria româneasca.

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro