Menu

Cart

Betak

betak-min
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992.

Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica si electroltica.

Avand o permanenta grija pentru calitatea produselor furnizate Betak proiecteaza, produce, testeaza si instaleaza parapeti metalici rutieri, banda zincata, conductor rotund zincat, componente ale prizei de pamant si o gama variata de confectii metalice sudate sub certificare EN 1090.

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro