Menu

Cart

Cablel Hellenic Cables

cablel_icme-min
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cu un portofoliu larg de soluţii fiabile şi competitive de cabluri pentru clienţii internaţionali, Grupul Cablel® Hellenic Cables este unul dintre cei mai mari producători de cabluri din Europa. Grupul produce cabluri de energie, de telecomunicaţii şi submarine, precum şi sârme emailate şi compounduri.

Grupul Cablel® Hellenic Cables reprezintă sectorul de producţie şi marketing în domeniul cablurilor al Viohalco SA. Societatea şi-a început activitatea în 1950 sub forma fabricii Viohalco, iar în 1973 a fost înregistrată sub forma unei filiale independente sub denumirea de Hellenic Cables, extinzându-şi astfel operaţiunile sale de producţie şi comerciale. Astăzi, Grupul Cablel® Hellenic Cables include Hellenic Cables S.A. cu trei fabrici deschise în Viotia, Grecia care produc cabluri, sârme emailate şi compounduri termoplaste şi din elastomeri; fabrica Fulgor S.A. din Corint, Grecia, care produce cabluri de energie, cabluri submarine de energie şi cu fibră optică şi sârme de cupru; Icme Ecab S.A., un producător de cabluri de energie şi telecomunicaţii din Bucureşti, România şi Lesco Ltd Blagoevgrad, Bulgaria care produce tamburi şi paleţi din lemn.

Gama largă de produse a societăţii, care este vândută pe plan internaţional sub numele de marcă Cablel®, se extinde atfel pentru a include producţia la cabluri de energie izolate din PVC, EPR şi XLPE (de până la 500kV), cabluri marine şi cabluri fără halogeni cu emisie redusă de fum, cabluri rezistente la foc, cabluri de telecomunicaţii, de semnal şi de date cu conductoare din cuprul sau fibre optice, compounduri termoplaste şi din elastomeri fără halogeni ignifuge şi sârme emailate. Sârmele şi cablurile sunt furnizate în conformitate cu diverse standarde internaţionale, precum VDE, CEI, ICEA, NF, SEN, BS, UL, NEMA, JIS, ASTM, DIN şi ELOT. Multe dintre produsele Societăţii sunt certificate de BASEC, VDE, IMQ, NF-USE, NETWORK RAIL, KEMA, DNV şi UL.

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro