Menu

Cart

Comtec 2000 Inc

Comtec-min.jpg
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Infiintata in anul 1994 compania COMTEC 2000 INC si-a dezvoltat de mai bine de 20 ani activitatea principala pentru Importul si Distributia la nivel national a echipamentelor electrice de joasa tensiune, a materialelor pentru instalatii electrice si a echipamentelor pasive pentru retele de telecomunicatii.

Pe parcursul evolutieDepozit Comtec 2000i sale compania si-a construit o imagine de impact in domeniul electric si de telecomunicatii pe piata romaneasca. Avand o extindere a serviciilor sale de vanzare pe intreg teritoriul Romaniei COMTEC si-a organizat activitatea si si-a alcatuit oferta de produse si servicii astfel incat sa asigure un raspuns adecvat partenerilor sai de afaceri atat din domeniul industrial cat si cel din retail.

Compania are in permanenta ca si scop principal imbunatatirea continua a tuturor activitatilor sale, astfel ca o garantie a respectarii standardelor de calitate este tripla certificare ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001. Compania este furnizor agreat ELECTRICA, ENEL, EON, CEZ si se distinge prin oferta catre acestia de produse personalizate in functie de zona de instalare.

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro