Menu

Cart

Elba

elba-min
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Înfiinţată în Timişoara, cu o tradiţie de aproape 100 de ani, ELBA este cel mai important producător de corpuri de iluminat din ţară. Prestigiul dobândit ne-a motivat tot timpul să fim perseverenți și să stabilim parteneriate bazate pe încredere și produse fiabile, cu un raport calitate-preţ foarte bun. ELBA participă activ la îmbunătăţirea calității vieții de zi cu zi, dezvoltând soluții de iluminat în armonie cu reglementările de producţie. Acestea oferă siguranță și calitate prin utilizarea de alternative ecologice.

Firmă privată cu capital integral românesc, cu un acţionariat orientat spre dezvoltarea durabilă a afacerii, ELBA este cel mai solid exemplu de succes pentru privatizările MEBO din România.

Ca actor de referinţă în domeniul iluminatului, activităţile companiei ELBA sunt conduse de valori şi principii bine conturate, atât în ceea ce priveşte produsele, cât şi în relaţia cu partenerii şi angajaţii. Inovaţia este stilul nostru de lucru. Respectul în relaţiile cu partenerii şi angajaţii face parte din politica noastră, iar eficienţa, siguranţa şi calitatea se regăsesc împreună la fiecare nivel de activitate.

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro