Menu

Cart

Elbi Electric & Lighting

el-bi-min
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Elbi Electric & Lighting este o companie infiintata cu mai mult de 19 ani in urma, cu capital privat romanesc, reusind in scurt timp sa isi castige un renume piaţa de echipamente electrice, detasandu-se prin valori precum inovatie, dinamism si flexibilitate, seriozitate si integritate, aceste valori aflandu-se la baza indeplinirii activitatii noastre profesionale.

Elbi Electric & Lighting este o companie care ofera clientilor sai o gama completa de materiale electrice si corpuri de iluminat industriale si decorative. Elbi Electric & Lighting este partenerul dumneavoastra de incredere. Suntem prezenti pe piata din Romania datorita increderii si sigurantei oferite colaboratorilor nostri. Echipa noastra de profesionisti ofera solutii inovatoare si exclusiviste, insotite de servicii de inalta calitate, tuturor partenerilor nostrii, aceeasi care ne-a asigurat un loc de top in clasamentul celor mai bune companii din domeniu.

Inca din 1996 Elbi Electric& Lighting isi desfasoara activitatea conform standardului ISO 9001, iar standardele ISO 14001 si ISO 18001 fiind adaugate pe parcurs. Portofoliul de branduri reprezentate de Elbi Electric & Lighting este supus periodic unor verificari calitative riguroase. Brandurile repezentate de compania noastra: El-Bi International, Total Green, ABB, Philips, Solentis, Master, Romcab, Eaton, Prysmian, Brilliant, GE, Nexans, Sylvania, Erste Licht, ICME ECAB, Na-De, HomeLight, Novelite si Courbi.

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro