Menu

Cart

Elmark

elmark-min
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Încă de la înfiinţarea sa, ELMARK s-a dezvoltat ca un producător şi distribuitor lider pentru o gamă variată de echipamente electrice de joasă tensiune şi sisteme de iluminat în Europa de Sud-Est, precum şi ca un partener internaţional de încredere. O serie de măsuri strategice au permis companiei ELMARK furnizarea de produse mult mai calitative, care să poată ajunge cu uşurinţă în orice punct al planetei, acolo unde fiabilitatea ridicată şi costurile soluţiilor eficiente sunt apreciate. Pentru noi, este important să menţinem îmbunătăţirea produselor noastre şi să furnizăm componente fiabile.

ELMARK depune toate eforturile pentru a fi un lider în creearea şi dezvoltarea unei game de produse şi soluţii care fac parte din portofoliul nostru de produse. Sistemele noastre au fost distinse cu certificate internaţionale de renume într-o perioadă scurtă de timp şi am reuşit să câştigăm o poziţie sigură atât pe piaţa internă cât şi într-o serie de pieţe externe unde brandul nostru devine tot mai popular.

Dezvoltarea şi fabricarea produselor ELMARK sunt adaptate nevoilor pieţei, atât în ceea ce priveşte calitatea, funcţionalitatea şi preţul, cât şi în privinţa standardelor nivelului de siguranţă. Linia de produse este dezvoltată în conformitate cu cele mai importante tendinţe mondiale principale privind eficiența energetică şi producţia ecologică favorabilă. Peste 5.000 de articole diferite, grupate în 22 de categorii de produse dau siguranţa faptului că sistemele electrice şi de iluminat oferite de noi sunt adecvate tuturor condiţiilor practice.

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro