Menu

Cart

Lovato Electric

lovato-min
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

De peste 90 de ani, LOVATO Electric proiecteaza si fabrica produse electrice pentru aplicatii industriale de joasa tensiune. Fondată în 1922 în Bergamo, Italia, LOVATO Electric este o companie cu capital integral privat și este administrata de aceeași familie de antreprenori de 4 generații.

Printre primele companii italiene care au obținut certificarea ISO 9001 în anul 1992, LOVATO Electric are o gamă de peste 10.000 de produse care îndeplinesc cele mai stricte cerințe ale standardelor internaționale. Intrerupătoare protectie motor, contactoare, butoane, întrerupătoare de sarcină, limitatoare, multimetre digitale, contoare de energie, demaroare, controlere automate pentru corectia factorului de putere și controlere pentru motoare și generatoare sunt doar câteva dintre produsele proiectate și fabricate de LOVATO Electric.

Misiunea companiei este de a oferi produse si servicii competitive în domeniul automatizarilor industriale și gestionarii energiei. Cele 13 filiale din străinătate și o rețea de peste 90 de importatori asigura disponibilitatea produselor Lovato Electric în peste 100 de țări din întreaga lume. Incepand cu anul 2014, Lovato Electric si-a deschis filiala din Romania, cu sediul in Bucuresti.

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro