Menu

Cart

Obo Bettermann

obo-min
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Până în 1952, acest lucru nu se putea modifica: dacă trebuia montat un diblu, în locul respectiv trebuia dată o gaură. Nimeni nu punea la îndoială acest lucru. Doar un inginer OBO nu s-a mulțumit cu acest lucru. El a elaborat un diblu de metal, care prin structura sa deosebită, poate fi bătut direct în perete. Din acest moment, spiritul nostru de pionierat a primit un nume: OBO – fără găurire. Meseriașilor din acea vreme, acest avantaj la montare le-a ușurat foarte mult munca.

De la această descoperire a trecut mai mult de o jumătate de secol. Spiritul de pionierat al OBO a rămas: inginerii noștri lucrează în continuare la dezvoltarea de noi produse și îmbunătățirea produselor existente, astfel încât acestea să fie mai ușor și mai eficient de montat pentru meseriași. OBO este marca noastră comercială. OBO reprezintă cerința noastră de a testa în permanență și de dezvolta în continuare produsele.

Valorile întreprinderii noastre sunt transmise clientului prin apropierea consecventă. Apropierea de client înseamnă pentru noi: când se deschid graniţe noi şi se creează pieţe noi, suntem și noi prezenți la faţa locului. Această apropiere regională s-a dovedit a fi rentabilă până în prezent: OBO este prezent pe toate continentele, în peste 60 de țări, cu peste 3.000 de angajați.

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro