Menu

Cart

Phoenix Contact

phoenix_contact-min
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Suntem lideri de piață pe plan internațional și inovatori în electrotehnică. Și o întreprindere familială care preia responsabilitatea și contribuie la crearea viitorului. A fi inovator - acest lucru nu este valabil doar pentru produsele noastre. Vom păși împreună cu dumneavoastră pe drumuri noi. Cu tehnologie de conectare și automatizare moderne creăm, împreună cu clienții și partenerii noștri, soluții pentru lumea de mâine. Oriunde este nevoie - de exemplu în infrastructura rutieră, a mobilității electrice, pentru apă curată, energii regenerative și rețele de aprovizionare inteligente sau producție de mașini și sisteme eficiente energetic.

Ne preocupă schimbările tehnologice și schimbările sociale care le însoțesc. Cu aproape 100 de ani de experiență în producția de mașini și în automatizare, lucrăm încă de astăzi la producția inteligentă de mâine. Produsele noastre își dovedesc zilnic eficiența în următoarele domenii: Tablou de distribuție - de la blocul terminal până la controler vă așteaptă o gamă cuprinzătoare de componente și sisteme. Instalare în câmp - sistemele I/O inovatoare de cablare și conectoare industriale asigură un transfer eficient de date și energie. Tehnologie de conectare și pentru dispozitive - fie că este vorba despre conexiune cu cablaj imprimat sau carcase pentru echipamente electronice: aici găsiți soluția individuală. Sisteme și soluții - produsele noastre urmează o abordare sistemică și pot fi combinate variat. Puteți astfel compune un pachet personalizat pentru soluția sarcinilor dumneavoastră speciale.

Cu peste 60.000 de produse acoperim un spectru larg. Produsele noastre sunt mai ales rezultatul unei dezvoltări intensive care a durat decenii și a unei orientări consecvente în funcție de cerințele clienților.

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro