Menu

Cart

Wago Kontakttechnik

wago-min
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

WAGO este sinonim cu contactul electric cu arc, tip „cage-clamp”. De peste 50 de ani WAGO produce si dezvolta noi componente inovative, pentru industria de automatizare, inginerie si constructii. WAGO este lider nu numai in tehnologia „cage clamp”, impunand standarde noi in industrie, printr-o multitudine de alte inventii si inovatii. Acceptarea unor noi provocari a condus spre dezvoltare si crearea unor noi standarde. De aceea, WAGO este sinonimul calitatii, al fiabilitatii si al inovatiei.

Capitalul de resurse umane detinut de WAGO are in prezent peste 5.000 de angajati in intreaga lume, dintre care 1500 isi desfasoara activitatea in sediul central din Minden, Germania, iar alti 1100 angajati activeaza din anul 1991 in cadrul celei de-a doua divizii germane de productie, aflata in orasul Soderhausen. Pe langa unitatile de productie din Germania, WAGO detine si alte locatii de productie in Elvetia, Polonia, India, China si SUA.

WAGO detine doua mari directii de dezvoltare si productie: Automatizari si Conectica electrica.WAGO ofera echipamente de automatizare destinate atat industriei cat si constructiilor civile si industriale, inclusiv echipamente cu certificari pentru industria de transport maritim/feroviar, industria extractiva/prelucrare precum si industria energetica de transport si distributie a resurselor energetice. WAGO produce automate programabile care sustin toate tipurile de comunicatie utilizate in mod uzual, precum Ethernet, Modbus, Profibus, Profinet, DeviceNet, CANopen, LON, KNX, BACNet cat si alte protocoale de comunicatie.

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro