Menu

Cart

Mentenanță tehnică de specialitate, preventivă și corectivă pentru instalațiile, sistemele, echipamentele deținute de client.

Mentenanța reprezintă totalitatea activităților desfășurate în cadrul unei organizații pentru asigurarea funcționării sistemelor, instalațiilor și echipamentelor, în parametri nominali și de-a lungul întregii vieți utile oferite de producătorul acestora. Timp de decenii, companiile industriale și-au concentrat în mare parte atenția asupra producției, ignorând, în general, funcția de mentenanță.

Cu toate acestea, în ultimul timp s-a observat o schimbare de atitudine în modul în care managerii generali ai organizațiilor iau considerare funcția de mentenanță datorită impactului direct pe care aceasta îl are asupra costurilor de exploatare. De obicei, costurile generale de funcționare înregistrează fluctuații de la an la an, dar există un potențial sporit pentru realizarea unor economii semnificative cu ajutorul mentenanței iar această realitate merită toată atenția conducerii oricărei organizații.

Firma ORIGINAL poate concepe și vă poate propune cel mai potrivit plan de mentenanță pentru instalațiile și sistemele dumneavoastră. Cu activități predictive, preventive și corective care să îmbine perfect specificațiile producătorilor menționate în documentația tehnică a fiecărui echipament, cu know-how-ul nostru dar și cu specificațiile generale și specifice ale clientului, planul de mentenanță conceput pentru fiecare client în parte va aduce beneficii considerabile și va permite instalațiilor, sistemelor și echipamentelor să funcționeze în parametri proiectați, fără întreruperi ale producției, iar managementul general al companiei va dispune de o unealtă fiabilă și eficientă care îl va ajuta în cuantificarea exacta a costurilor, în planificarea opririlor controlate ale instalațiilor și în strategia de investiții a companiei.

Articole înrudite

Ne găsiți aici

Calea Bucureşti, Bl.N3C, parter

Târgovişte, DB 130135

Romania

(+40) 755 743 188

contact@original.ro